Valmistajat

Mitä mieltä tuotteista?...

Kommentteja ei saatavilla.

Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT Käyttöehdot Käyttöehdot: Yleistä: Tämä käyttäjäsopimus sisältää Datadivarin verkkopalvelun käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään sivustoon tai ostaessaan tuotteita Datadivarin verkkopalvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Muutokset: Datadivarilla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkopalveluun. Verkkopalvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai verkkopalvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset verkkopalvelun käyttäessään. Rekisteröityminen: Käyttäjä rekisteröityy täyttämällä rekisteröintilomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Rekisteröityminen on maksutonta. Verkkopalvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen. Henkilötiedot ja niiden käyttö: Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Datadivarin asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana. Datadivari ei luovuta tietoja ulkopuolisille. Yhteystietojanne ei käytetä suoramainontaan. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Datadivarin tuotteiden suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Käyttäjällä on verkkopalvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Datadivarin verkkopalvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista verkkopalvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta verkkopalvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta verkkopalvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Sponsorit

125x25

100x25

Tavaroiden kuntoluokitus: A1 Uusi, A2 Uudenveroinen B1 Erittäin hyvä, B2 Täysin kunnossa C1 Korjauskelpoinen, C2 Varaosiksi

100x25

Oletko nähnyt ...

Rekisteröimät huom paketin toimituksen kannalta olisi hyvä laittaa puhelinumero tilauksen yhteydessä kun posti laittaa saapumisilmoituksen txt viestinä, muuten en numeroa tarvitse .

Ostoskori...

on tyhjä
IP osoitteesi: 44.192.26.60
Copyright © 2022 Datadivari. Powered by Zen Cart